Clubavond ready to sport

19 november 2018
Locatie: 
Europalaan 2
Heb jij een groot hart voor aangepast sporten?
Ben jij een sporttrainer die dolgraag ook mensen met afstand tot de reguliere sport mee wil nemen in je sporttraining?
Of ben jij een bestuurder die echt een maatschappelijke functie aan de sportclub wil toevoegen of uitbreiden?
Dan ben jij van harte welkom op de clubavond van Ready to Sport op 19 november van 19.00 tot 21:30 uur bij SportUtrecht Europalaan 2 in Utrecht.
 
Nog steeds zijn er teveel mensen die niet kunnen participeren in het reguliere sportaanbod. En dat terwijl sport voor iedereen belangrijk is, voor je zelfvertrouwen, je ontwikkeling, voor je sociale contacten en gewoon als uitlaatklep. Sportaanbieders willen wel met deze groep aan de slag, maar hebben niet altijd inzicht in wat er precies nodig is en hoe ze het moeten aanpakken. Ready to Sport gaat verenigingen en sportaanbieders helpen bij deze prachtige uitdaging.
 
Gedurende deze avond gaan diverse sportaanbieders samen aan de slag om de eerste of juist vervolg stappen te zetten richting aanbod voor aangepast sporten. Aan het einde van de avond heb je de eerste contouren geschetst van een prachtige toekomst voor jouw club en voor mensen die minder makkelijk aansluiten bij jouw aanbod. Ook heb je aan het einde van de avond helder wat je vervolg route is, of je daarbij hulp nodig hebt en wie je daarbij kan helpen. Een avond waarbij je dus echt aan de slag gaat!
 
Wat kan je tijdens deze avond verwachten?
- Good practices
- Inzicht in de wereld van aangepast sporten
- Een netwerk om zuinig op te zijn
- De start van een plan om aangepast sporten bij jouw club mogelijk te maken
- Inzicht in de vervolgroute
- En indien nodig hulp bij de uitvoering
 
Kom naar de Ready to Sport clubavond, neem een lid van je club mee die net zoveel passie voor aangepast sporten heeft als jij en maak de stap naar aangepast sporten voor jouw club!
 
Heb je vragen?  Mail naar Femke Cordova op femke.cordova@sportutrecht.nl
Meer weten over Ready to Sport? Kijk op http://www.readytosport.nl/