Intervisie: samen reflecteren en leren

15 Februari 2018
Locatie: 
Bemuurde Weerd Oost Zijde 3

Doelgroep
Vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden

Inhoud
Als vrijwilligerscoördinator of bestuurder heb je veel verantwoordelijkheden en dikwijls een eenzame positie. In intervisie kun je met collega’s in vertrouwen spreken over de problemen en knelpunten die je in jouw organisatie ervaart. Door vanuit een ander perspectief te kijken, ontdek je nieuwe inzichten en mogelijke alternatieve oplossingen.

Tijdens deze bijeenkomst wordt een introductie gehouden en worden de intervisiegroepen samengesteld. Een intervisiegroep bestaat uit min. 4 en max. 7 deelnemers. We proberen groepen te vormen die bezig zijn met dezelfde thema's of in dezelfde groeifasen zitten. 

Intervisie is een methode om met collega’s te leren van vragen en problemen uit de dagelijkse werkpraktijk. Tijdens de bijeenkomst bespreken jullie vraagstukken in de vorm van een casus. Hierna heb je meer inzicht in je eigen handelen en nieuwe alternieven om te reageren op vragen en problemen ontwikkeld. Jullie werken samen aan elkaars problemen. 

Trainer
Marieke Linnebank is senior adviseur, trainer en coach op het gebied van effectieve communicatie en leiderschap. Zij is expert op het gebied van leren en ontwikkelen en met haar enthousiasme laat zij talenten van teams en medewerkers tot bloei komen. Verder heeft zij een passie voor sculptuur, avontuurlijk reizen en andere culturen.

Meer info
Klik hier voor meer informatie en voor aanmeldingen.