Masterclass Ledenwerving & behoud

8 Mei 2017
Locatie: 
Nieuw Welgelegen

Wil je graag nog meer sporters de kans bieden om onderdeel te zijn van jullie unieke sportclub, maar leverde een wervingsactiviteit niet het gewenste resultaat op? Wil jij je misschien richten op een specifieke doelgroep voor een nieuw sportaanbod en ben je op zoek naar tips en tools die jou daar bij gaan helpen? Meld je dan aan voor de masterclass ledenwerving en behoud.

Sporters worden vandaag de dag niet zomaar lid van een sportclub. Men is kritisch, wil ‘value for money’ en heeft keuze uit tal van sportverenigingen. Hoe trek jij nieuwe leden aan en weet je deze sporters ook te behouden? Tijdens de masterclass ledenwerving en behoud hoor je meer over succesvolle wervingsacties en krijg je tips en tools waar om zelf mee aan de slag te gaan.

Onder begeleiding verder aan de gang?
Ben je geïnspireerd tijdens de masterclass en wil jij onder begeleiding stap voor stap toewerken naar succes? Meld je dan aan voor de het traject ‘Meer leden in kortere tijd’ met start op 29 mei.

Voorwaarden en aanmelden
Deelname aan de masterclass op 8 mei is gratis. Het traject ’Meer leden in kortere tijd’ is gratis mits men bij de 4 bijeenkomsten aanwezig is. 

Klik hier om je aan te melden voor de Masterclass.