Netwerken, lobbyen of speechen

18 Januari 2018
Locatie: 
Bemuurde Weerd Oost Zijde 3

Doelgroep
Voor bestuurders, coördinatoren en vrijwilligers die in netwerkcontacten hun organisatie of activiteit willen promoten, of hun relatienetwerk willen vergroten.

Vooraf
Geef concreet aan op het aanmeldformulier wanneer je aan het eind tevreden bent: wat wil je precies kennen of kunnen? Je kunt oefenen met eigen of gegeven situaties.

Inhoud
Een levendige en interactieve training waarin je met netwerken, lobbyen of speechen oefent, waardoor je je bewust wordt hoe je dingen doet. Met als resultaat: veel praktische tips en aandachtspunten voor effectievere communicatie:

  • Hoe voer ik een goed netwerkgesprek?
  • Hoe krijg ik op een positieve manier de aandacht, belangstelling en aansluiting?
  • Hoe zet ik mezelf (of mijn organisatie) inspirerend neer bij klant, sponsor of kick-off van een project of activiteit? Hoe enthousiasmeer en win ik anderen voor mijn plan?
  • Wanneer inbreken in gesprekken/ assertief blijven en wanneer juist aansluiten en meegaan?
  • Welk non-verbaalgedrag draagt hierin bij?
  • Hoe houd ik een boeiende, enthousiasmerende elevator-pitch of speech?
  • Waar let ik op als ik mijn netwerk wil vergroten?

Na deze training ben je in staat:
Jezelf positief en inspirerend neer te zetten, op een positieve manier aandacht te vragen en aan te sluiten bij anderen in een gesprek. Een positieve indruk bij je gesprekspartner achter te laten. Anderen mee te nemen en te enthousiasmeren in een zaak of project.Te onderzoeken waar anderen warm voor lopen alvorens te lobbyen.
Met meer zekerheid of plezier te netwerken, lobbyen en speechen.

Trainer
Mieke Hinfelaar heeft als senior trainer en (team)coach meer dan 30 jaar ervaring in zeer uiteenlopende communicatietrainingen bij veel profit- en non-profit organisaties. Zij wil graag met je samenwerken opdat je met meer plezier en effectiviteit gaat “netwerken, lobbyen of speechen”.

Meer info
Klik hier voor meer informatie en voor aanmelden.