Train de Trainer Utrecht (1/4)

26 Januari 2018
Locatie: 
Voorveldselaan 4, 3573 PV Utrecht

Meiden- en Vrouwenvoetbal

Meiden en vrouwen brengen spelplezier, harmonie en nieuwe dynamiek op de velden. Ze maken het verenigingsleven rijker en spannender en geven het voetbal een nieuwe stimulans. Ze zijn de grootste groeifactor van het voetbal en zorgen voor aanwas bij de clubs. Daarom is het van belang dat elk meisje de best passende plek krijgt bij de Utrechtste voetbalclubs. Ben jij trainer/coach en heb jij een tof meiden team onder je hoede? Wil je nog beter worden als trainer zodat je die meiden zo goed mogelijk kunt laten doorontwikkelen? Meld je dan nu aan voor de sessies Train de Trainer Utrecht.

Train de Trainer Utrecht
De VSU organiseert in samenwerking met de KNVB een viertal Train de Trainer sessies. Deze sessies zijn met name praktijkgericht waarin het ontwikkelen van de trainer centraal staat. De trainers krijgen vooraf een programma toegestuurd waarin ze kunnen zien wat er tijdens de verschillende sessies van hen verwacht wordt. Voorafgaand aan elke sessie zal er een theoretische voorbespreking zijn, waarin wordt stilgestaan bij de inhoud van specifieke praktijk trainingen. 
De eerste sessie ‘’Train de Trainer’’ zal plaatsvinden op vrijdag 26 januari. Aanvang 19:30 uur bij voetbalvereniging Sporting’70 (Voorveldselaan 4, 3573 PV Utrecht).

Programma*
Data                           Thema

vrijdag 26 januari        Training en blessurepreventie 
vrijdag 23 februari       Coachingsvaardigheden
vrijdag 30 maart          Wedstrijdspecifiek trainen 
vrijdag 20 april            Communicatievaardigheden

* Thema’s kunnen afwijken na aanleiding van de behoefte van de trainer/coaches.
* in elke sessie wordt rekening gehouden met verschillende leeftijdscategorieën.

Voorwaarden en aanmelden
Deelname aan de sessies op 26 januari, 23 februari, 30 maart en 20 april is geheel gratis. Er is plek voor 30 trainers per sessie. Meld je snel aan voor de sessies want VOL=VOL! 

Aanmelden kan hier.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Marlou Peeters via m.peeters@sportutrecht.nl of (030) 284 07 70 .

Let op: ook door op bovenstaande uitnodiging te klikken kom je op een aanmeldformulier, meld je aan zodat we kunnen checken hoeveel trainer/ coaches aanwezig zijn op de sessies. Omdat de sessies inhoudelijk op elkaar zijn afgestemd adviseren we om bij alle vier de sessies aanwezig te zijn.