VSU Congres

11 September 2017
Locatie: 
Sport College Utrecht, Herculesplein 285

SPORTIEF VERBINDEN UTRECHT

Netwerken & inspireren

Als verenigingsbestuurder komt er jaarlijks veel op je af. Diverse thema’s passeren de revue, maar wekelijks een bijeenkomst volgen past niet in de agenda. Om die reden organiseert de VSU een bijeenkomst waarin jij als bestuurder jouw ideale programma zelf samenstelt. Wil je geïnspireerd worden op een door jou zelf gekozen onderwerp? Wil jij jouw Utrechtse sportnetwerk vergroten? En wil je meer kennis opdoen van een bepaald onderwerp of juist andere sportbestuurders inspireren door jouw kennis en ervaring? Dan mag je het avondvullende programma ‘Sportief verbinden Utrecht’ echt niet missen!

Op maandag 11 september kan je actief deelnemen aan inspiratiesessies gelieerd aan de 6 pijlers van de VSU. Wil je meer weten over vrijwilligersbeleid, of ben je geïnteresseerd in de successen en valkuilen van zelfbeheer, of wil je meer weten over sporten met een beperking? Door een grote diversiteit aan inspiratiesessies, zit er altijd een passend onderwerp voor jullie vereniging bij! Aan het einde van het avondvullende programma ga je enthousiast huiswaarts, heb je nieuwe contacten opgedaan en heb je vernieuwende inzichten opgedaan.    

Wat: Sportief Verbinden Utrecht – het Utrechtse sportnetwerk- & inspiratie event!
Wanneer: Maandag 11 september, avondvullend programma vanaf 19.15: Opening door Topcoach en voormalig bondscoach Marc Lammers (met het Nederlands Dames Hockeyteam Zilver op de Olympische Spelen van Athene 2004, wereldkampioen in 2006 en Goud op de Olympische Spelen van Peking 2008)
Waar: Sport College Utrecht, Herculesplein 285 (Stadion Galgenwaard), 3584 AA Utrecht
Wie: Het event is een aanrader voor sportbestuurders, verenigingsmanagers, commissieleden en vrijwilligers in de sport.  

Klik hier om je aan te melden en geef aan welke inspiratiesessies je wilt bijwonen. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de inspiratiesessies. 

Zet de bijeenkomst alvast in de agenda en we zien je graag op 11 september!

Benieuwd wie je allemaal gaat tegenkomen op het congres? Klik hier!