Jeugdsportfonds

‘Alle kinderen moeten kunnen sporten’, dat is het motto van het Jeugdsportfonds!

Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen tot en met 16 jaar die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om te kunnen sporten bij een sportvereniging. Het Jeugdsportfonds Utrecht helpt hen om hun sportdroom waar te maken middels een financiële bijdrage voor de aanschaf van sportattributen.

Aanvragen
Onder 'Spelregels' vindt u informatie over de voorwaarden die verbonden zijn aan een aanvraag bij het Jeugdsportfonds Utrecht. Aanvragen kunnen niet worden gedaan door ouders of verzorgers, maar enkel door een tussenpersoon, een zogenaamde intermediair. Wie er in aanmerking komen om op te treden als intermediair leest u tevens op de pagina ‘Spelregels’.

U-pas
Een andere regeling om mensen met een beperkt inkomen aan het sporten te helpen is de U-pas. Dit is een gratis voordeelpas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, IJsselstein, Houten, Nieuwegein en Stichtse Vecht. Met een U-pas heeft u een persoonlijk budget dat u onder andere kunt besteden om de contributie van een sportvereniging te bekostigen. Ga naar de pagina 'U-pas' voor alle informatie over deze regeling.  

Meer informatie over het Jeugdsportfonds is te vinden op de website van Jeugdsportfonds Utrecht.

Met inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Bas Vriens:
E-mail: b.vriens@sportutrecht.nl
Telefoon: (030) 284 07 70 

Administratieve vragen over aanvragen en betalingen kunt u richten aan Arianne Niks:
E-mail: arianne.niks@jeugdsportfonds.nl
Telefoon: (06) 20 07 41 61