Martial Arts Festival

Na het succes van het eerste Martial Arts Festival in 2017 staat binnenkort het tweede Martial Arts Festival voor de deur. Zaterdag 3 februari 2018 staan wederom Utrechtse verenigingen met verschillende vecht- en krijgskunsten centraal.  Tijdens het festival in sporthal Nieuw Welgelegen kunnen alle inwoners van Utrecht gratis kennismaken met tal van exotische gevechtskunsten in de stad.

Aan het eerste Martial Arts Festival in 2017 namen ruim 15 Utrechtse verenigingen deel. Gedurende de dag werden er gezamenlijk 28 demonstraties en workshops gegevens in 14 takken van sport. Inwoners van Utrecht konden op deze manier kennismaken met onder meer kungfu, aikido, middeleeuwse krijgskunsten, taekwondo, krav maga, kendo , thaiboksen, nuchaku-do, sobudo, wudang tai chi, qigong, shaolin, kempo, iaido, meditatie en wing-chun.

Bekijk hier de video die is gemaakt over het eerste Martial Arts Festival.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om het tweede Martial Arts Festival tot een nog groter succes te brengen. Een handvol vrijwilligers uit verschillende verenigingen hebben hun krachten gebundeld en werken samen met VSU aan een prachtige tweede editie. De vrijwilligers zijn van Stichting Fighting4Power, Defense4All, Stichting Yushinkan, Ki-Aikidovereniging, Zwaard & Steen, Sakura Kai en de Nederlandse Vereniging Takeda Budo. We kijken uit naar een grote opkomst en een nog groter succes dan vorig jaar!

Voor meer informatie over het Martial Arts Festival is te vinden op de website. Daarnaast heeft het Martial Arts Festival een Facebook pagina waar regelmatig updates plaats vinden.