02-08-2017

Geslaagd EK in Utrecht

Utrecht kijkt terug op een geweldige EK-periode! De stad kleurde oranje en de Fanzone op de Neude was een feestelijk succes. Op 16 juli, de dag van de openingswedstrijd, liepen Oranjefans in een Oranje parade naar  stadion Galgenwaard. Vanwege het succes van de OranjeLeeuwinnen blijft de pop up store op Utrecht Centraal Station nog even geopend. Ook willen we de verenigingen Sporting’70 en DESTO bedanken voor het hosten van de nationale elftallen Engeland en Rusland.
 

In Utrecht werden vier groepswedstrijden gespeeld:
zondag 16 juli: Nederland - Noorwegen (groep A) 1-0
woensdag 19 juli: Engeland - Schotland (groep D) 6-0
zaterdag 22 juli: Frankrijk - Oostenrijk (groep C) 1-1
dinsdag 25 juli: Rusland - Duitsland (groep B) 0-2

Kom je nog een keer terug in Utrecht?
Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Domtoren, die je geen seconde uit het oog kan verliezen. Verdwalen in de sfeervolle, autovrije binnenstad is daardoor onmogelijk. Utrecht heeft schitterende grachten met bijzondere werfkelders vol cafés en terrassen aan het water. Naast de Domtoren telt Utrecht nog honderden andere monumenten, die bijdragen aan een bijzondere atmosfeer in de eeuwenoude universiteitsstad. Meer weten? http://www.bezoek-utrecht.nl/