24-11-2017

PM-dance start met een bijzonder initiatief!

Dansvereniging PM dance zal het komende jaar helpen bij het initatief Assant Children Home in Kenia.  Een jaar lang houdt PM-dance acties en aandacht gevraagd voor het doel met de naam :Let's Dance for Peace!

PM-dance heeft nu al een wekelijkse aanbod voor 1500 deelnemers, maar wil nog veel meer. Er is nog zoveel verdriet in de wereld, er is nog zoveel haat, mensen die niet het geluk hebben om een heerlijk te dansen. Daarom is er gezocht naar een initiatief  waarmee ándere kinderen in de wereld mee geholpen konden worden. Om zo uit te komen bij een geweldig en prachtig initiatief: het Assant Children Home in Kenia.

Een jaar lang zal PM-dance alles in het teken zetten van dit goede doel  en proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Eigenaresse Petra Pluimers over deze actie:  “Alle kleine beetjes maken het verschil!! Er is maar één wereld. Laten we hier zuinig op zijn. Laten we onze ogen niet sluiten voor onrecht, voor haat, voor alles wat niet past in een mooie, eerlijke wereld. Laten we dansen, laat ieder kind dat geluk voelen. Let’s Dance for Peace! 

Bekijk hier de link naar de website van PM-dance en vindt daar hoe je Petra en PM-dance kan helpen bij dit mooie initatief.

Lees ook:
- Crowdfunden voor je eigen mascotte
- Specsavers zoekt goede doelen
-  Wie verdient volgens jou de titel van sportvereniging, sportvrijwilliger of sportcoach van 2017?