28-11-2017

Sinterklaas intocht groot succes!

Zondag 19 november waren de meiden van SV Vechtzoom aanwezig tijdens de optocht van Sinterklaas. Tijdens de optocht daagde de meiden iedereen uit die mee wilde voetballen in de voetbalkooi. Er werden toffe voetbalskills getoond en spannende potjes gevoetbald. Maar waarom stonden de meiden van SV Vechtzoom daar? 

Vorig seizoen is er een meidenteam gestart bij de nieuwe voetbalvereniging SV Vechtzoom in de wijk Overvecht. Deze enthousiaste meiden hebben nu al zo vaak getraind, dat ze helemaal klaar zijn om in de officiële KNVB competitie te gaan knallen. Ze zijn het enige team wat nu actief is binnen de vereniging en zouden het super gezellig vinden als er nog meer meiden komen voetballen bij de vereniging waar ze trots op zijn. Want voetbal is hun passie, en dat stralen ze uit, zo ook zondag!

Dus ben jij woonachtig in Overvecht en zou je het super leuk vinden om deze meiden te ontmoeten en een keer een training met ze mee te doen? Kom dan langs bij de open training op maandag 11 december. Voor meer informatie bekijk dan de officiële flyer! 

Bekijk ook:
Crowdfunden voor je eigen mascotte
- De sint intocht elk jaar een ander thema?
- sportaanbod voor dames in Utrecht