07-11-2017

Specsavers zoekt goede doelen

Goede doelen, liefdadigheidsinstellingen en sportverenigingen door heel Nederland kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. 

Alle winkels van Specsavers verbinden zich aan een goed doel waarvoor zij samen met hun klanten een jaar lang gaan sparen. Na de aanmeldperiode start een stemronde waarna er uiteindelijk drie partijen overblijven. De winkels kiezen uit deze drie finalisten een winnaar. Aanmelden kan tot en met 23 november 10.00 uur via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Stichting Specsavers Steunt is in 2010 in het leven geroepen. Via de stichting worden er jaarlijks zo’n 130 lokale initiatieven gesteund en één landelijk goed doel. Inmiddels zijn er al bijna 1.500 lokale doelen die een financiële bijdrage hebben mogen ontvangen. De stichting keerde de afgelopen jaren in totaal al meer dan twee miljoen euro uit. Dit is inclusief de donaties aan de landelijke doelen, zoals in 2017 het Diabetes Fonds.

Aanmelden
Op de website www.stichtingspecsaverssteunt.nl kan elk goed doel gratis een eigen pagina aanmaken waarop zij met tekst, foto- en videomateriaal kunnen vertellen waar zij zich voor inzetten. Daarna is het aan hun achterban om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Uiteraard kunnen de doelen via social media hun initiatief extra onder de aandacht brengen en promoten. Aanmelden bij Stichting Specsavers Steunt kan tot en met donderdag 23 november 10.00 uur. Vanaf dan kan er een week lang gestemd worden. Op basis van de stemmen worden er drie partijen finalist waar de winkel vervolgens een keuze uit maakt. Op 7 december maken de Specsavers-winkels bekend voor welk lokaal doel zij gaan sparen.

Klik hier voor de goede doelen aangemeld voor de Specsavers vestiging in Overvecht.

Klik hier voor de goede doelen aangemeld voor de Specsavers vestiging Utrecht Centrum.

Voor meer informatie: www.stichtingspecsaverssteunt.nl

Lees ook:
- sportieve Sint Intocht
Wie verdient volgens jou de titel van sportvereniging, sportvrijwilliger of sportcoach van 2017?
Proefpilot extra lage prijzen daluren binnensportlocaties