21-12-2017

Er kan weer gevoetbald worden in Hoograven

Vanaf 24 januari 2018 kan er weer gevoetbald worden op het veld van voormalig Voetbalvereniging Hoograven, nu Footy Park genaamd. Stichting Utrecht-Connected, Harten voor Sport en Vereniging Sport Utrecht hebben de handen ineen geslagen om een structureel voetbalaanbod te creëren voor de  basisschoolkinderen in de wijk. Deze vraag is ontstaan vanuit kinderen in de wijk nadat VV Hoograven werd opgeheven. Van januari tot en met juni 2018 is er elke woensdagmiddag de mogelijkheid om een voetbaltraining te volgen (vakanties uitgezonderd).
 
Op 24 januari vindt de eerste voetbaltraining plaats op het Footy Park in Hoograven. Onder begeleiding van ervaren trainers van Stichting Utrecht-Connected wordt deze activiteit aangeboden in de vorm van de Buurtsportclub. Er wordt in twee groepen getraind: van 15.00 tot 16.00 voor de jeugd van 4 t/m 8 jaar en van 16.00 tot 17.00 voor de jeugd van 9 t/m 12 jaar.
 
De Buurtsportclub Voetbal is een initiatief van Stichting Utrecht-Connected, Harten voor Sport en Vereniging Sport Utrecht. Daarnaast zijn Stichting JoU en Utrecht VoorUit nauw betrokken bij het project. Deze twee organisaties bieden activiteiten aan in het buurthuis van Hoograven. De kosten bedragen €15 voor 10 trainingen. Met een U-pas krijg je €5 korting en betaal je €10 euro voor 10 trainingen.
 
Meetrainen? Meld je nu aan via het aanmeldformulier. Voor meer informatie over de Buurtsportclub Hoograven kijk je op http://www.sportstad-utrecht.nl/buurtsportclub-hoograven. Er kan ook deelgenomen worden aan andere sporten. Voor meer vragen omtrent het voetbal kan je contact
opnemen met Alamin el Meskine (06-52834029, alaminelmeskine@hotmail.com).