20-12-2017

Utrechtse Sportkrant presenteert Utrechtse sporttalenten

De Utrechtse Sportkrant heeft iets met sport en is trots op de vele sporttalenten waarmee Utrecht gezegend is. Eind november bracht deze krant een speciale bijlage uit die volledig in het teken stond van deze sporttalenten. Daarnaast wordt wekelijks op woensdag een topper in spé in de schijnwerpers geplaatst op de website.

Lees in deze editie bijvoorbeeld over de Olympische droom van badmintontalent Meike Versteeg, dat Didier Dijkstra kunstschaatsen veel leuker vindt dan voetbal, dat Lotte Hosper haar passie bij het langebaan zwemmen vindt en dat de 9-jarige ritmische gymnaste Iza van der Burgt al een prijzenkast vol heeft. En net als vorig jaar zal De Utrechtse Sportkrant op 26 januari een speciale bijlage uitbrengen waarin alle genomineerden voor de Sportprijs Utrecht 2017 in woord en beeld worden voorgesteld.

Blader hier online door de krant en of klik hier om de PDF editie te downloaden.

 

Bekijk hier alle artikelen over Utrechtse talenten op de website van de  Utrechtsesportkrant.

Bekijk ook:
- Winnares sportprijs Utrecht 2016 koninklijk onderscheiden
Hanneke van der Marel vertrekt bij de VSU
- Utrechtse Pleun jongste turner ooit bij Oranje