20-12-2017

Vlogtraining

Tegenwoordig worden sportuitslagen niet alleen in de krant of op een website geplaatst, uitnodigingen via de mail verstuurd, maar vind je op het internet ook vele video’s ter promotie van een sport of team. Super leuk, maar hoe maak je deze video’s? De VSU organiseert in februari een tweetal trainingen waar clubs aan mee kunnen doen.

Vorig jaar heeft de VSU ook zelf een aantal vlogs gemaakt in het kader van de AH sportweken. Collega’s gingen op bezoek bij een sportclub om mee te trainen en kennis te maken met de sport(club).  Met veel enthousiasme en zonder veel voorkennis zijn deze korte filmpjes gemaakt en online gezet. Een leuke eerste reeks, maar dit kan zeker nog beter worden met enkele tips en tops van de echte kenners. Daarmee is het idee ontstaan om op een tweetal avonden in februari een vlogtraining te organiseren. 

In twee avonden wordt iedereen meegenomen in de digitale wereld van de vlogs/video’s. Er wordt voorafgaan aan de training tips en tops gegeven over het filmen. Je leert hoe je de video moet monteren, online kan zetten en verspreiden onder jouw publiek. Aan deze vlogtraining kunnen ook een aantal clubs deelnemen.

Mocht jij meer willen weten over het maken van vlogs voor jouw club: de trainingen vinden plaats op maandagavond 5 en 26 februari. Aanmelden via info@sportutrecht.nl

Lees ook:
- Communicatieadvies via Jong Gras
Utrechtse Sportkrant presenteert Utrechtse sporttalenten
Utrechtse Wielerevenementen in 2018