12-04-2018

Join the volleybal tour

Utrechtse clubs, scholen, of andere volleybal- of sportaanbieders met grote evenementen kunnen de Join Volleybal Tour aanvragen: een gepimpte volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties die een heel schoolplein kunnen vullen. 

Leuk voor iedereen om actief met volleybal kennis te maken of volleybalskills te testen. Fun staat voorop en alle coole moves komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen. Als een professional duiken naar een bal en natuurlijk komt er een veld mee om alle moves direct in de praktijk te brengen

Voor verenigingen en/of voor aan Nevobo gelieerde activiteiten zijn er tot augustus 2018 geen kosten verbonden aan de inhuur van de Join Volleybal Tour. Kosteloos dus voor een dagdeel (4 uur)! Bestel je de bus langer dan een dagdeel, dan kost je club dat € 70,- per extra uur. Per vereniging of organisatie mag de bus 1x per kalenderjaar worden gehuurd. Voor overige organisaties en/of activiteiten kost de JoinVolleybalTour € 500,- (ex. BTW) per dagdeel, ieder uur extra kost € 100,-.

Meer weten? Neem contact op met mireille.karlas@nevobo.nl.

Lees ook:
Volley2018 in Utrecht: alle side events op een rij
Word EventMaker bij het EK Beachvolleybal, WK Zitvolleybal en EK Jongens <20
EK Vrouwenvoetbal 2017: belangstelling overtreft verwachtingen