12-07-2018

SINGELLOOP UTRECHT EEN UNIEKE ERVARING, SCHRIJF JE IN!

De Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van de oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld. Jaarlijks starten ruim 10.000 lopers bij de befaamde Maliebaan voor een route langs de authentieke Utrechtse Singels. De finish is in het gezellig Wilhelminapark waar de huisband de deelnemers staat op de wachten.

Zo ook op zondag 7 oktober met een 10 km, 5 km en Partou Kids Runs 1 km en 2.5 km. Afstanden voor alle leeftijden en een route die voert langs de mooiste singels van Utrecht. Bands, DJ' acts en orkesten staan langs het parcours van de Singelloop Utrecht om de lopers en de supporters muzikaal te begeleiden. 

Vrijwilligers gezocht, crew cash actie voor verenigingen
Mede dankzij de hulp van honderden vrijwilligers is dit sportieve evenement van Utrecht altijd een groot succes en een waanzinnig leuk Utrechts feest! Vrijwilliger staan aan de start, finish, op het parcours of in het Wilhelminapark. Zij zorgen ervoor dat iedereen wordt voorzien van water, een medaille en startnummer en in de goede startvakken terecht komt. Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Wanneer een groep van 10 of meer mensen zich aanmeldt ontvangt de club € 25 euro per persoon. Een vrijwilligersteam van 10 mensen levert dus € 250 op voor de clubkas. Voor groepen van 5 tot en met 9 personen ontvang je € 15 euro per persoon. Kijk hier voor meer informatie over deze crewcash actie.

Loop ook mee!
Ga naar www.singellooputrecht.nl voor alle informatie over dit evenement.