Paul Verweel Sportfonds

Het is momenteel niet mogelijk om een aanvraag te doen, vanwege technische problemen. Ook aanvragen die in behandeling zijn, worden momenteel niet behandeld. We doen er alles aan om het systeem zo snel mogelijk weer draaiende te hebben, maar voor nu vragen we even om uw geduld. Excuses voor het ongemak!

Veel kinderen vinden het leuk om te sporten voor hun plezier of de gezelligheid. Wanneer je je teamgenootjes iedere week twee of drie keer ziet, worden het vanzelf je beste maatjes. Daarnaast is sporten ook gezond. Je wordt er niet alleen sterker en leniger van, maar het is ook goed voor je uithoudingsvermogen, je coördinatie en je zelfvertrouwen. 

Daarom vindt het Paul Verweel Sportfonds het belangrijk dat de Utrechtse jeugd kan sporten! In Utrecht zijn meer dan 300 verschillende locaties om allerlei sporten te kunnen doen. Het Paul Verweel Sportfonds is er om die sporten toegankelijk te maken voor de Utrechtse jeugd.

Heb jij een U-pas en ben je 17 jaar of jonger? Doe dan een aanvraag voor sportattributen bij het Paul Verweel Sportfonds. Denk bij sportattributen aan sportschoenen, wedstrijd tenues, hockeysticks, voetbalbroekjes, balletpakjes, tennisrackets of zwembroeken. 

Weet je niet zeker of jouw sportattribuut aangevraagd kan worden of wil je weten voor welk bedrag je een aanvraag kunt doen? Bekijk dan de spelregels.

Heb jij nog andere vragen die deze website niet beantwoord? Mail dan naar info@paulverweelsportfonds.nl of bel op dinsdag of donderdag tussen 9.00 en 12.00 naar 06-58838197.