Toppers en een fotoworkshop

Sinds dit jaar is er de mogelijkheid om je aan te melden voor een extra workshop. Sportfotograaf Ankie Hogewind van fotostudio Red Green Blue biedt aan vijf scholen een gratis workshop aan. 

De workshop fotografie wordt gegeven in samenwerking emt de topper. Er kunnen 10 kinderen deelnemen aan de workshop. De fotograaf komt twee keer op school. Eerst om kennis te maken met de kinderen en uitleg te geven over de workshop. De fotografen krijgen dan tips en trucs. Daarna om de workshop te geven. Dan is het tijd voor het echte werk: de jonge fotografen gaan als echte persfotografen aan de slag en gaan tijdens de clinic van de topper de activiteiten van de sporters in beeld brengen. De mooiste foto’s worden op Facebook gezet en dingen mee naar een bijzondere prijs!

Fotostudio Red Green Blue geeft 5 keer gratis een workshop Sportfotografie voor Kinderen aan de scholen die hun wens voor een workshop het best verwoorden. Vertel in maximaal 45 woordenwaarom jouw school graag een workshop Sportfotografie wil en wie weet komt de fotograaf dan binnenkort ook bij jullie langs.