Pimp my site

Vrijwel iedere sportvereniging beschikt over een website. Voor verenigingen is het echter niet altijd mogelijk om deze website mee te laten groeien met de eisen van deze tijd. Daarom organiseerde de VSU in samenwerking met de opleiding Digitale communicatie van de Hogeschool Utrecht het websiteproject: Pimp my site!

Jaarlijks was er binnen dit project ruimte voor twee of drie sportverenigingen. Naar aanleiding van de aanmeldingen werden deze verenigingen geselecteerd door de VSU en Hogeschool Utrecht. De geselecteerde verenigingen en studenten gingen een traject in van ruim twee maanden waarin de HU-studenten in groepjes aan de slag gingen met het ontwikkelen van nieuwe websites. Uiteindelijk kozen de verenigingen de website die het best aan hun wensen voldoet. De studenten zorgden ervoor dat deze website geheel werkzaam en gebruiksvriendelijk aan de vereniging werd opgeleverd (op CMS systeem WordPress). 

Benieuwd naar de websites van verenigingen die in het verleden hebben deelgenomen aan dit project? Bekijk ze via onderstaande links:

2013:

2014:

2015:

2016:

Aan dit project wil de VSU in samenwerking met de Hogeschool Utrecht een vervolg geven. Houd hiervoor de website van de VSU goed in de gaten.

Neem voor meer informatie contact op met Judith de Keijzer via j.dekeijzer@sportutrecht.nl of (030) 284 07 70.