MBO

In de provincie Utrecht zijn er een aantal instellingen voor het MBO waar je als topsporter of talent medewerking kunt krijgen om je studie en topsport te kunnen combineren.

ROC Midden Nederland
ROC Midden Nederland is een erkende Topsportvriendelijke school en biedt topsportfaciliteiten aan sporters met een geldige topsportstatus. ROC Midden Nederland heeft een uitstekende samenwerking met diverse partijen waaronder VSU Topsport, Gemeente Utrecht, Gemeente Amersfoort, het Nationaal Topsportcentrum (NTC) Waterpolo en FC Utrecht. De goede samenwerking tussen topsporter, opleiding en externe partners staat garant voor een optimale combinatie van topsport en onderwijs.

ROC Midden Nederland
Disketteweg 10 
3821 AR Amersfoort
www.rocmn.nl
Topsportcoördinator: Koen Stroo k.stroo@rocmn.nl (030) 754 74 70

MBO Amersfoort en MBO Utrecht
Op MBO Amersfoort  en MBO Utrecht leren studenten meer dan een vak. Welke opleiding jij ook kiest, MBO Amersfoort en MBO Utrecht begeleidt haar studenten in hun opleiding én in hun sportieve carrière. Om het maximale uit een sportcarrière en een opleiding bij MBO Amersfoort en MBO Utrecht te halen zet de topsportcoördinator met iedere topsporter een eigen traject op. Trainingen, stages en wedstrijden in binnen- en buitenland worden optimaal binnen het onderwijsprogramma ingepland.

MBO Amersfoort
Sportpark De Bokkeduinen 11
3819 BD Amersfoort
www.mboamersfoort.nl

MBO Utrecht
Grebbeberglaan 11
3527 VX Utrecht
www.mboutrecht.nl

Topsportcoördinator: Hans Seubring h.seubring@mboamersfoort.nl